2 kommentarer om “Elvebyen Sportsdanseklubb tilbyr rullestoldans

 1. Ronny Fossum sier:

  Hei jeg blei lam for bare ett år siden, også kunne jeg tenke meg og kunne danse med kona mi igjen. Det er jo veldig kjedelig å ikke kunne danse når vi er på fester eller andre tilstelninger. Så da spør jeg . Har dere noe kurs for rullestol dans. Ønsker kunne litt til november for da skal vi til Tenerife og feire kona sin femti år dag. Og da hadde det vært gøy å kunne danse? Om du vil treffer du meg på 41501420
  Hilsen Ronny Fossum

  • elvebyensportsdanseklubb sier:

   Hei Ronny!
   Så hyggelig at du kontakter oss 🙂 Vi har rullestoldans på mandager i Berskaughallen. Det er oppstart nå på mandag kl. 19.15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.